Childrensbookadayalmanac.com

Baby

Føler min baby sig ked af det, når jeg græder i maven?1 min read

nov 28, 2022 < 1 min

Føler min baby sig ked af det, når jeg græder i maven?1 min read

Reading Time: < 1 minutes


Forskning har vist, at din baby under graviditeten føler, hvad du føler – og med samme intensitet. Det betyder, at hvis du græder, føler din baby den samme følelse, som om den er deres egen. I svangerskabsperioden forbereder din baby sig på livet i omverdenen.

Påvirker gråd baby under graviditeten?

Det er ikke sandsynligt, at det skader dit ufødte barn, hvis du indimellem får gråd. Mere alvorlig depression under graviditeten kan dog muligvis have en negativ indvirkning på din graviditet.

Hvordan påvirker tristhed en baby i maven?

Depression under graviditeten kan også føre til: abort, fødsel før terminsdatoen (premature), fødsel af en lille baby (lav fødselsvægt).

Kan babyer mærke, når mor er ked af det?

Undersøgelser har vist, at spædbørn helt ned til en måneds alderen fornemmer, når en forælder er deprimeret eller vred og påvirkes af forældrenes humør. At forstå, at selv spædbørn er påvirket af voksnes følelser, kan hjælpe forældre med at gøre deres bedste for at støtte deres barns sunde udvikling.