Childrensbookadayalmanac.com

Tavaraa

Voiko Hatch-äänikone olla liian äänekäs vauvalle?4 min read

marras 24, 2022 3 min

Voiko Hatch-äänikone olla liian äänekäs vauvalle?4 min read

Reading Time: 3 minutes


Liian korkea ja voi vahingoittaa pieniä korvia. Yleinen yksimielisyys on, että kaikkien äänikoneiden tulee olla 65 desibeliä tai vähemmän. Voit mitata tämän lataamalla sovelluksen puhelimeesi ja mittaamalla äänenvoimakkuuden lapsesi pinnasängystä. Pienemmille vauvoille kovempi äänenvoimakkuus auttaa matkimaan kohtua.

Mitä tapahtuu, jos äänikone on liian kova vauvalle?

Uusi tutkimus Pediatrics-lehdessä viittaa siihen, että jotkin melukoneet pystyvät tuottamaan niin kovia ääniä, että ne ylittävät aikuisille, puhumattakaan pikkulapsille, turvallisen tason ja voivat siksi vahingoittaa pikkulasten kuuloa ja haitata kuulon kehitystä.

Kuinka äänekäs luukun tulee olla vastasyntyneelle?

Ihannetapauksessa lapsesi valkoinen kohina olisi 60-65 desibelin tasolla.

Voivatko äänilaitteet vahingoittaa vauvojen kuuloa?

”Näitä laitteita käytetään liian äänekkäästi, liian lähellä tai liian kauan, ne voivat ylittää turvallisuusstandardit ja mahdollisesti vahingoittaa lapsen kuuloa”, tohtori Blake Papsin, johtava tutkija ja johtava otolaryngologi Toronton sairaiden lasten sairaalasta, kertoi NBC Newsille.

Pitäisikö minun jättää äänikone päällä koko yöksi vauvan vuoksi?

Äänikonetta tulisi käyttää auttamaan vauvaa nukahtamaan ympäristöäänien aikana, mutta sitä ei saa kytkeä päälle koko yön. Loistava tapa on laittaa äänikone päälle, kun vauva menee nukkumaan, mutta sammuttaa se matkalla nukkumaan, kun kotonasi on hiljaista.

Mistä tiedät, onko ääni liian kova vauvalle?

Peukalosääntönä on, että vauvoja ei saa altistaa yli 60 desibelin melutasolle. Sairaalan päiväkotien suositeltu melutaso on itse asiassa alhaisempi, 50 dB. Hiljainen keskustelu on 50-55 dB ja herätyskello 80 dB. Äänen kanssa asiat eivät kuitenkaan ole niin yksinkertaisia ​​kuin nenäyttävät.

Onko ok toistaa valkoista kohinaa koko yön?

On houkuttelevaa pitää valkoista kohinaa läpi yön, mutta se ei todellakaan ole suositeltavaa. ”Käytä pikkulasten äänikonetta lyhyen aikaa”, Schneeberg neuvoo. Hän suosittelee ajastimen käyttöä tai sen sammuttamista, kun vauva on nukkumassa, jos olet vielä hereillä.

Onko luukku turvallinen vauvoille?

Kaiken ikäisille suosittelemme valkoisen kohinaominaisuuden käyttöä (erityisesti television staattista ääntä, koska se on luukun paras vaihtoehto optimaaliseen uneen). Vastasyntyneelläsi kannattaa käyttää Hatchia ensisijaisesti äänikoneena ja odottaa, että pääset käyttämään muita ominaisuuksia vauvan ikääntyessä.

Kuinka monta DB:tä on huutava vauva?

”Yleensä vauvan itku voi olla noin 130 desibeliä”, hän sanoi. ”Se voi olla hätkähdyttävää ja tuskallista – varsinkin jos olet jo yliherkkä koville äänille olemassa olevan kuulon heikkenemisen vuoksi. ”Se voi jopa johtaa tilapäiseen kuulon muutokseen, mutta odotamme kuulon palaavan ajan myötä. ”

Voivatko valkoisen kohinan laitteet aiheuttaa kuulon heikkenemistä vauvoille?

Johtopäätös: Liiallinen altistuminen valkoiselle melulle voi johtaa melun aiheuttamaan kuulon heikkenemiseen ja muihin haitallisiin terveysvaikutuksiin vastasyntyneiden ja pikkulasten väestössä.

Kuinka voimakas äänikoneen pitäisi olla vauvahuoneessa?

Milloin sinun pitäisi lopettaa äänilaitteen käyttö vauvalle?

Ensimmäisen vuoden jälkeen on suositeltavaa, että vanhemmat lopettavat äänilaitteen käytön vauvalleen. Varmista, että käytät turvatoimenpiteitä kuulovaurioiden välttämiseksi käyttäessäsi äänikoneita. Yli 50 desibelit ovat haitallisia imeväisille.

Ovatko äänikoneet hyviä vastasyntyneille?

Vastaus taas on KYLLÄ, valkoisen kohinan koneet ovat turvallisia vauvoille. Ja valkoisen melun koneet hyödyttävät vauvoja (ja vanhempia)unta edistämällä. American Academy of Pediatrics on samaa mieltä siitä, että valkoinen kohina voi auttaa parantamaan vauvojen unta. Lontoossa tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että valkoinen kohina auttoi 80 % nukahtamaan vain viidessä minuutissa.

Onko oikein jättää luukku auki koko yöksi?

Voit myös ohjelmoida Hatchin yövaloksi koko yön, käyttää sitä pikkuisen hiljaiseen aikaan, nukkumaanmenorutiinin aikana jne.

Kuinka kova on liian kovaa Hatchissa?

Yleinen yksimielisyys on, että kaikkien äänikoneiden tulee olla 65 desibeliä tai vähemmän. Voit mitata tämän lataamalla sovelluksen puhelimeesi ja mittaamalla äänenvoimakkuuden lapsesi pinnasängystä. Nuoremmille vauvoille kovempi äänenvoimakkuus auttaa matkimaan kohtua.

Suosittelevatko lastenlääkärit äänikoneita?

Kuinka äänekäs äänikoneen pitäisi olla vauvalle?

Voivatko kovat äänet aiheuttaa aivovaurioita?

Viime vuosina asiantuntijat ovat havainneet, että kova melu voi vahingoittaa enemmän kuin korviasi. ”Se voi vahingoittaa herkkiä hermopäätteitä, jotka siirtävät sähköistä tietoa karvasoluista [korvan sisällä] aivoihisi, mikä saattaa aiheuttaa tulehdusreaktioita aivoissa itse”, Kim sanoo.

Voivatko äänilaitteet vahingoittaa kuuloa?

Tärkeintä – kovaääniset koneet voivat ehdottomasti johtaa melun aiheuttamaan kuulovaurioon (NIHL). Kahdeksan tunnin (työpäivä) altistuminen 85 dB:n melulle altistaa kuulonaleneman. Äänikoneet pystyvät toistamaan yli 85 dB:n ääntä.

Kuinka monta desibeliä voi vahingoittaa vauvan kuuloa?

Tämä on vähintään 115 desibeliä (dB), Oregonin lastenaudiologien Heather Durham, Au mukaan. D. ja Shelby Atwill, Au. D. Hälyttävää kyllä, yli 80 dB:n äänet pitkään aikaan ovat haitallisia, ja mikä tahansa yli 100 dB jopa muutaman minuutin ajan voi aiheuttaa pysyvää meluakuulon heikkeneminen (NIHL).

Estääkö valkoinen kohina SIDS:ää?

Valkoinen kohina vähentää SIDS-riskiä. Suhteellisen kuuluisa tutkimus (kuuluisa, jos luet paljon vauvojen nukkumisesta, joten rehellisesti sanottuna sinun pitäisi olla hieman ylpeä, jos et ole kuullut siitä) osoitti, että vauvojen SIDS-riski pieneni merkittävästi, jos heillä oli tuuletin. heidän huoneeseensa.

Voivatko vastasyntyneet nukkua kovista äänistä?

Jotkut vauvat ovat herkempiä ympärillään oleville asioille, joten he saattavat reagoida voimakkaammin koviin ääniin. Kotisi arjen äänien ei kuitenkaan pitäisi häiritä häntä. Itse asiassa hän todennäköisesti pystyy nukkumaan niiden läpi.