Childrensbookadayalmanac.com

Vauvat

Neulovatko ihmiset edelleen vauvoille?1 min read

marras 25, 2022 < 1 min

Neulovatko ihmiset edelleen vauvoille?1 min read

Reading Time: < 1 minutes


Valitettavasti preemies tarvitsee melkein aina neulottua rakkautta. Heidän pieni ruumiinsa kamppailee säädelläkseen ruumiinlämpöään, joten he tarvitsevat esimerkiksi hattuja ja saapikkaita. Jopa NICU:sta vapautuessaan he tarvitsevat edelleen pieniä vaatteita auttaakseen heitä pääsemään suureen maailmaan.

Mihin voin lahjoittaa vauvanpeittoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa?

Bonnie Babies – valmista ja lähetä ennenaikaisia ​​vaatteita, peittoja ja hautausasuja sairaaloihin, kuolemanhoitoyksiköihin, saattopalveluihin, orpokodeihin ja erityisvauvojen hoitoyksiköihin Isossa-Britanniassa sekä tukea tarvitseville vanhemmille.