Childrensbookadayalmanac.com

Doge

Valitseeko Grogu Mandon?5 min read

marras 27, 2022 3 min

Valitseeko Grogu Mandon?5 min read

Reading Time: 3 minutes


Vaikka katsojat eivät näe valintaa, The Book of Boba Fett -finaali vahvistaa nopeasti, että Grogu valitsi mandalorialaisen. Grogun päätöksellä valita mandalorialainen jedien sijaan on suuria seurauksia hänen tulevaisuutensa ja Star Warsin Disney+ -televisio-ohjelmien tulevaisuudelle.

Valitseeko Grogu Mandon vai Luken?

Luke huomautti, että hän ei oikeastaan ​​opettanut Grogulle mitään, koska lapsi tiesi jo käyttää suurta osaa voimastaan. Kypsymistä ja hallintaa oli kuitenkin vielä vuosikymmeniä opittavaa, ja Grogu päätti sen sijaan palata Diniin.

Valitseeko Grogu Mandon vai valomiekan?

The Book of Boba Fett kauden 1 toiseksi viimeisessä jaksossa Luke Skywalker esitti Grogulle uhkavaatimuksen: pysy Luken kanssa harjoitellaksesi Voiman tapoja tullaksesi jediksi tai palaa Diniin ja pysy Mandalorian löytölapsina. Grogu valitsi jälkimmäisen, mikä tarkoittaa, että hän luopui mahdollisuudestaan ​​hankkia oma valosapeli.

Jääääkö Grogu Mandon kanssa?

Boba Fettin kirjan loppuun mennessä tähän kysymykseen ei ole vastattu, vaan Grogu on jo palannut Mando-isänsä huostaan.

Mitä Grogu valitsee?

The Book of Boba Fett -kauden 1, jaksossa 7 ”Luku 7: Kunnian nimissä”, kun Luke on saanut Grogun valitsemaan valomiekan ja panssarin välillä, paljastetaan, että Grogun valinta on panssari, mikä tarkoittaa käytännössä, että Grogu hylkää jedikoulutuksen ja puoltaa paluuta Din Djariniin ja mandalorialaiseksi …

Valitseeko Grogu Mandon vai Luken?

Luke huomautti, että hän ei oikeastaan ​​opettanut Grogulle mitään, koska lapsi tiesi jo käyttää suurta osaa voimastaan. Kypsymistä ja hallintaa oli kuitenkin vielä vuosikymmeniä opittavaa, ja Grogu päätti sen sijaan palata Diniin.

Onko Mando sankari vai konna?

Din Djarin, joka tunnetaan pahamaineisesti nimelläMandalorian tai lyhennettynä Mando on Star Wars -televisiosarjan The Mandalorian päähenkilö. Mandalorialainen on maineikas palkkionmetsästäjä, joka toimi Uuden tasavallan aikaan joitakin vuosia Galaktisen Imperiumin kaatumisen jälkeen.

Kumpi on vahvempi Mando vai Boba Fett?

Mandalorialainen on vahvempi kuin Boba Fett. Vaikka hän voitti iskusotilaat ja Han Solon, Mandolla oli kehittyneempiä aseita ja hän pystyi voittamaan vahvoja roistoja tarinassa. Lisäksi hänellä on erilaisia ​​tapoja tappaa iskusotilaat, ja koska Fett on iskusotilaiden malli, Mando on häntä vahvempi.

Onko Din Djarin Darksaberin perillinen?

Din Djarin on palannut elämäänsä palkkionmetsästäjänä, mutta ei silti tunne oloaan hyvältä pienestä Yodasta, jonka hän antoi jedille. Ja nyt hänellä on toinen raskas taakka: Din on legendaarisen Darksaberin laillinen hallitsija ja siksi Mandaloren valtaistuimen perillinen.

Käyttääkö Mando Anakinin laivaa?

Ja kyllä, Mandon pehmeä uusi kyyti on samanlainen tähtihävittäjä, jota nuori Anakin Skywalker lensi elokuvassa The Phantom Menace. Tässä on sen historia, miksi se oli niin iso juttu vuonna 1999 ja miksi on täydellistä, että se palaa.

Voiko Darksaber murtaa Beskarin?

Kuten muutkin tyypilliset valomiekat, Darksaber ei pystynyt leikkaamaan läpi puhdasta beskaria, mutta se kykeni lämmittämään sen niin, että se muuttui punaiseksi.

Tuleeko Mandosta taas mandalorialainen?

Mandalorian kausi 3: Näyttelijät, huhut ja mitä odottaa Pedro Pascal palaa Din Djarinina (alias The Mandalorian tai Mando), ja Grogu (alias Baby Yoda) palaa hänen viereensä. Itse asiassa Grogun yhdistäminen Mandon kanssa on todennäköisesti tärkeä juonikohta.

Onko Mando Bobassa?

Kyllä, Fennec värvää Mandon auttamaan Boban kanssaFetin valtataistelu Pyke-syndikaatin kanssa, mutta tämä jakso tekee selväksi, kuinka pieneltä tämä kamppailu tuntuu tässä esillä olevassa suuressa tarinassa.

Miksi Grogu ei valinnut valomiekkaa?

Otettuaan yhden Yodan valomiekoista laatikosta Luke asetti molemmat esineet eteensä ja käski hänen valita. Paitsi että Grogu ei vain valinnut lahjaa; hän valitsi tien elämälleen. Ottamalla panssarin hänestä tulisi mandalorialainen, ja hyväksymällä valomiekan hän valitsisi jedin elämän.

Miksi Luke antaa Grogulle mahdollisuuden valita?

Luke sai Grogun valitsemaan Yodan valomiekan ja mandalorialaisen ketjupaidan välillä. Päätöksen oli määrä määrittää Grogun elämänkulku — jedinä tai mandalorialaisena.

Onko Din Djarin edelleen mandalorialainen?

The Faith of the Mandalorian Kun hän kuitenkin saa tietää, että Din on poistanut kypäränsä The Mandalorian’s Season 2 -kauden lopussa, hän karkottaa mandalorialaisen. Din ei ole enää todellinen mandalorialainen Panssarin ja Paz Vizlan silmissä.

Miksi Luke saa Grogun valitsemaan?

Luke sai Grogun valitsemaan Yodan valomiekan ja mandalorialaisen ketjupaidan välillä. Päätöksen oli tarkoitus määrittää Grogun elämänkulku – jedinä tai mandalorialaisena. Tuolloin Star Wars -fanit olivat kauhuissaan.

Mitä Grogu valitsee Boba Fettin kirjassa?

The Book of Boba Fett’s kauden 1 finaali, ”Kunnian nimissä” vastaa suuriin kysymyksiin Grogun kohtalosta. Prosessin aikana se avaa uuden spekulaatioalueen, kun Grogu päättää liittyä takaisin mandalorialaiseen sen jälkeen, kun hänelle on tarjottu vaihtoehto pysyä Luke Skywalkerin uudessa jediritarikuntassa.

Miksi Luke päästi Grogun menemään?

Luke oli vihainen Grogun päätöksestä Ensinnäkin jokainen lapsi näki valomiekan ja joutui välittömästiKiinnostunut siitä, ja kaiken lisäksi Luke varmisti, että Grogu tiesi pystyvänsä pitämään huolta itsestään ja että hän olisi myös Luken ensimmäinen oppilas.

Mitä Grogulle tapahtuu sen jälkeen, kun Luke ottaa hänet?

Kaikki kuitenkin muuttui, kun Luke pyysi Grogua valitsemaan jedikoulutuksen ja Mandalorianin puolelle palaamisen välillä. Lopulta Grogu päätti lähteä Luken temppelistä ja tavata kaikkien aikojen parhaan isän Din Djarinin kanssa.

Valitseeko Grogu Mandon vai Luken?

Luke huomautti, että hän ei oikeastaan ​​opettanut Grogulle mitään, koska lapsi tiesi jo käyttää suurta osaa voimastaan. Kypsymistä ja hallintaa oli kuitenkin vielä vuosikymmeniä opittavaa, ja Grogu päätti sen sijaan palata Diniin.

Onko Grogu pimeä puoli?

Ei ole mahdollista, että Grogu putoaisi kokonaan pimeälle puolelle. Vaikka hän on ihmisvuosina keski-ikäinen, pieni hahmo on vielä vauva oman lajinsa kehityksen mukaan, eikä hänellä ole tällä hetkellä ketään, joka kouluttaisi häntä Voiman tavoille kummaltakaan puolelta.