Childrensbookadayalmanac.com

Vauvat

Miksi äiti huume Chloeta Runissa?5 min read

joulu 14, 2022 3 min

Miksi äiti huume Chloeta Runissa?5 min read

Reading Time: 3 minutes


Vaikka sitä ei koskaan erikseen mainita Hulun kauhuelokuvassa, Dianen halu myrkyttää Chloe erilaisilla huumeilla on selvästi Münchausenin aiheuttama asiamiehen välityksellä. Paulson paljasti Dianen taustatarinassa, mikä todennäköisesti sai hänet varastamaan Chloen vauvana.

Mitä Chloen äiti yritti pistää hänelle?

Runin suuri paljastus ja viimeinen käänne tapahtuu, kun Chloe avaa suunsa paljastaakseen samat vihreät pillerit, jotka on tarkoitettu koirille, joilla hänen äitinsä huumei häntä. ”Rakastan sinua äiti, nyt auki”, hän sanoo Dianelle ja paljastaa, että nyt Chloe on saanut saamansa hoidon.

Miksi Chloen äiti huumei hänet?

Joten käy ilmi, ettei Chloe ole hänen tyttärensä, mutta hän ei myöskään ole todella sairas. Siellä on kuvia hänen juoksemisesta ja kävelemisestä hänen ollessaan lapsi. Näyttää siltä, ​​​​että Diane pelkäsi jäävänsä yksin, joten hän huumei Chloeta vuosia antaakseen hänelle kaikki nämä olosuhteet.

Mikä Chloessa on vikana Runissa?

Juoksun loppu paljastaa, että Chloe ei ole halvaantunut, mutta hän on pyörätuolin käyttäjä, mikä tarkoittaa, että hän pystyy kävelemään lyhyitä matkoja. Lihasrelaksantin pitkäaikainen käyttö aiheutti todennäköisesti sen, että hän menetti osan toiminnastaan ​​jaloistaan. Lopulta Chloe ei ole niin sairas kuin Diane antaa hänen olevan.

Mikä on äitien salaisuus Runissa?

Koska Chloen äiti pitää hänet täysin eristyksissä ja on katkaissut hänen pääsynsä Internetiin, Chloen ei ole helppoa vahvistaa tätä epäilyä. Mutta lopulta hän oppii, että pieni vihreä ja valkoinen pilleri, jota hänen äitinsä on antanut hänelle, on itse asiassa koiranlääke, jota käytetään tunnotan niiden jaloissa leikkauksen jälkeen.

Mitä Chloen äiti yritti pistää hänelle?

Runin suuri paljastus ja viimeinen käänne tapahtuu, kun Chloe avaa suunsa paljastaakseen samat vihreät pillerittarkoitettu koirille, joilla hänen äitinsä huumeita häntä. ”Rakastan sinua äiti, nyt auki”, hän sanoo Dianelle ja paljastaa, että nyt Chloe on saanut saamansa hoidon.

Miksi Chloen äiti huumei hänet?

Joten käy ilmi, ettei Chloe ole hänen tyttärensä, mutta hän ei myöskään ole todella sairas. Siellä on kuvia hänen juoksemisesta ja kävelemisestä hänen ollessaan lapsi. Näyttää siltä, ​​​​että Diane pelkäsi jäävänsä yksin, joten hän huumei Chloeta vuosia antaakseen hänelle kaikki nämä olosuhteet.

Mikä Chloessa on vikana Runissa?

Juoksun loppu paljastaa, että Chloe ei ole halvaantunut, mutta hän on pyörätuolin käyttäjä, mikä tarkoittaa, että hän pystyy kävelemään lyhyitä matkoja. Lihasrelaksantin pitkäaikainen käyttö aiheutti todennäköisesti sen, että hän menetti osan toiminnastaan ​​jaloistaan. Lopulta Chloe ei ole niin sairas kuin Diane antaa hänen olevan.

Miksi Diane huume Chloeta?

Vaikka hänen motivaationsa oli kieroutunut, Diane sai Chloen sairaaksi, jotta tämä voisi antaa tyttärelleen sen, mitä hän ei koskaan saanut omalta äidiltään – rakkautta, tukea ja huolenpitoa.

Miksi Diane antoi Chloelle koiran pillereitä?

Hän oli niin järkyttynyt, että hän päätyi varastamaan toisen sairaalasta, joka syntyi samana päivänä – siitä vauvasta tuli Chloe. Jälkikäteen Diane pumppasi Chloelle pillereitä koko hänen elämänsä ajan, mikä aiheutti erilaisia ​​sairauksia, jotka varmistavat, että Chloe ei koskaan jätä häntä.

Mikä mielisairaus Dianella on Runissa?

Tässä uudessa trillerissä, ”Run” on Hulu, hän esittää omistuskykyisesti hallitsevaa äitiä, joka kärsii Münchausenin oireyhtymästä. Se on mielenterveysongelma – eräänlainen lasten hyväksikäytön muoto – jossa kieroutunut hoitaja aiheuttaa hoidossa olevalle henkilölle sairauden, kuten vammaiselle lapselle.

Miksi Chloe laittoi vettä suuhunsa Runissa?

Cloeherää ja huomaa olevansa lukittu makuuhuoneeseen. Hän saa kuuman neulan ja täyttää suunsa vedellä ennen kuin ryömii ulos ikkunasta ja menee Dianen makuuhuoneen ikkunaan. Hän sylkee vettä rikkoakseen lasin käyttämällä kuumaa neulaa halkeamaan lasia.

Miksi Runin äidin selässä oli naarmuja?

Poistettu kohtaus Run-sarjasta osoittaa, että hänen äitinsä käytti Dianea hyväksi myös lapsena, mikä johti arpeihin, jotka näkyvät hänen selässään, kun hän käy suihkussa.

Mitä Diane aikoi pistää Chloelle?

Kun Diane on aiemmin googlettanut ”kotitalouksien hermomyrkkyjä” (aito), hän aikoo pistää Chloelle maalinohennetta unohtaakseen, mutta Chloe lukitsee itsensä ja pakottaa Dianen viemään hänet sairaalaan. Hän myrkyttää itsensä juomalla pullo organofosfaattia.

Mitä Chloen suussa oli Run lopussa?

Kun Chloe on kertonut Dianelle elämästään, hän vetää esiin kolme ridokaiinipilleriä, jotka hän oli piilottanut suuhunsa ja käskee Dianea avautumaan leveästi. Run-kappaleen loppu, jossa Chloe lopulta ottaa kantaa Dianea vastaan, on ratkaisevan tärkeä Chloen lopulliselle vapautumiselle.

Mikä on Run-pilleri?

Kun Chloe kysyy äidiltään, mikä pilleri on, Diane kertoo hänelle, että se on sydänlääke Trigoxin, jonka hän tietää olevan punainen pilleri, ei vihreitä pillereitä, joita hänen äitinsä on antanut hänelle.

Onko Diane paha Runissa?

Mikä huume on Run-elokuvassa?

Elokuvan aikana hän teeskentelee menevänsä vessaan ja ryntää kadun toisella puolella olevaan apteekkiin. Apteekkari kieltäytyy kertomasta hänelle, mitä lääke on aluksi, mutta lopulta Chloe huijaa hänet paljastamaan, että se on rentouttava Ridokaiini, joka on hyväksytty vain koirille.

Mitä voimia Chloen isällä on?

Hänen isänsä voi hallita aikaa lähialueellaan,joten kun hän on hereillä, hän pysäyttää ajan kotona. Vaikka ulkomaailmaan Chloe syntyi päiviä tai viikkoja sitten, hän on vähintään kuuden vuoden ikäinen.

Miksi Catherine käyttää Chloe-hiusneulaa?

Kun Catherine nousee taksista, Chloe tarjoaa hänelle jälleen hiusneulaansa. Chloe sanoo, että hiusneula oli hänen äitinsä, ja hän haluaa nyt, että Catherine saa sen symboliksi hänen rakkaudestaan ​​häntä kohtaan.

Mitä Chloen loppu merkitsi?

Esityksen päättyessä Beckyn katsoessa ulos karavaanista, jossa Chloen piti olla, voimme päätellä, että hän on paranemismatkalla. Hän on löytänyt vastauksen ystävänsä kuoleman mysteeriin, joskaan ei täysin, ja voimme sanoa, että hän etsii edelleen oikeutta.

Mitä Chloen äiti yritti pistää hänelle?

Runin suuri paljastus ja viimeinen käänne tapahtuu, kun Chloe avaa suunsa paljastaakseen samat vihreät pillerit, jotka on tarkoitettu koirille, joilla hänen äitinsä huumei häntä. ”Rakastan sinua äiti, nyt auki”, hän sanoo Dianelle ja paljastaa, että nyt Chloe on saanut saamansa hoidon.