Childrensbookadayalmanac.com

Liskoja

Miksi äiti huumei tyttärensä Runissa?5 min read

joulu 14, 2022 3 min

Miksi äiti huumei tyttärensä Runissa?5 min read

Reading Time: 3 minutes


Siellä on kuvia hänen juoksemisesta ja kävelemisestä hänen ollessaan lapsi. Näyttää siltä, ​​​​että Diane pelkäsi jäävänsä yksin, joten hän huumei Chloeta vuosia antaakseen hänelle kaikki nämä sairaudet.

Mikä äitiä vaivaa Runissa?

Tässä uudessa trillerissä, ”Run” on Hulu, hän esittää omistuskykyisesti hallitsevaa äitiä, joka kärsii Münchausenin oireyhtymästä. Se on mielenterveysongelma – eräänlainen lasten hyväksikäytön muoto – jossa kieroutunut hoitaja aiheuttaa hoidossa olevalle henkilölle sairauden, kuten vammaiselle lapselle.

Miksi Diane huume Chloeta?

Vaikka hänen motivaationsa oli kieroutunut, Diane sai Chloen sairaaksi, jotta tämä voisi antaa tyttärelleen sen, mitä hän ei koskaan saanut omalta äidiltään – rakkautta, tukea ja huolenpitoa.

Mikä on äitien salaisuus Runissa?

Toisen synnytyksensä aikana hän löytää yliopiston hyväksymiskirjeensä, valokuvat itsestään kävelemässä lapsena ja lääketieteelliset asiakirjat, jotka osoittavat Dianen todellisen tyttären kuolleen syntymänsä jälkeen.

Miksi Runin äidin selässä oli naarmuja?

Poistettu kohtaus Run-sarjasta osoittaa, että hänen äitinsä käytti Dianea hyväksi myös lapsena, mikä johti arpeihin, jotka näkyvät hänen selässään, kun hän käy suihkussa.

Miksi Diane huume Chloeta?

Vaikka hänen motivaationsa oli kieroutunut, Diane sai Chloen sairaaksi, jotta tämä voisi antaa tyttärelleen sen, mitä hän ei koskaan saanut omalta äidiltään – rakkautta, tukea ja huolenpitoa.

Mikä on äitien salaisuus Runissa?

Toisen synnytyksensä aikana hän löytää yliopiston hyväksymiskirjeensä, valokuvat itsestään kävelemässä lapsena ja lääketieteelliset asiakirjat, jotka osoittavat Dianen todellisen tyttären kuolleen syntymänsä jälkeen.

Mikä oli syy Dianen traumaan Runissa?

Puhuessaan Colliderille Sarah Paulson selitti hahmonsa toimia ja sanoi: ”Diane joutui oman hirvittävän pahoinpitelyn ja laiminlyönnin uhriksi.Äiti ja minä ajattelemme hieman kieroutuneella, mutta alun perin urhealla ja luultavasti jokseenkin puhtaalla ponnistelulla tehdä juuri se asia, jota ei koskaan tehty hänen puolestaan, mikä oli antaa kaikkemme…

Mitä pillereitä on Runissa?

Runissa apteekki selittää, että vihreä pilleri on ”lihasrelaksantti, joka on määrätty vähentämään koiran jalkakipua tai auringonpolttamien, puremien tai leikkausten aiheuttamaa epämukavuutta.” Apteekkari kertoo myös Chloelle, että hänen äitinsä on saanut lääkettä koiralleen.

Miksi Chloen äiti huumei hänet?

Joten käy ilmi, ettei Chloe ole hänen tyttärensä, mutta hän ei myöskään ole todella sairas. Siellä on kuvia hänen juoksemisesta ja kävelemisestä hänen ollessaan lapsi. Näyttää siltä, ​​​​että Diane pelkäsi jäävänsä yksin, joten hän huumei Chloeta vuosia antaakseen hänelle kaikki nämä olosuhteet.

Mitä Chloen äiti pisti?

Kun Diane on aiemmin googlettanut ”kotitalouksien hermomyrkkyjä” (aito), hän aikoo pistää Chloelle maalinohennetta unohtaakseen, mutta Chloe lukitsee itsensä ja pakottaa Dianen viemään hänet sairaalaan. Hän myrkyttää itsensä juomalla pullo organofosfaattia.

Mikä oli Dianen salaisuus?

Kun hän syytti häntä siitä, että hän käytti häntä muulina rahanpesuun, hän käski häntä rauhoittumaan ja selitti, että mies, joka järjesti naisen ottamaan väärennetyn henkilöllisyyden, työskenteli hänelle. Tämä tarkoitti, että hän työskenteli myös hänelle ja hänen täytyi jatkaa niin, tai hän paljastaisi hänet. Diane kertoo kyynelisesti Jackille, että hän oli loukussa.

Mikä oli vihreä pilleri Runissa?

Elokuvan aikana hän livahtaa kadun toiselle puolelle apteekkiin ja kysyy vihreästä pilleristä. Apteekkari sanoo, että se on koirien lihasrelaksantti, joka on määrätty Dianen (olemattomalle) koiralle, joka voi aiheuttaa jalkojen halvaantumisen, jos sitä nielevät ihmiset.

Miksi Chloe laittoi vettä suuhunsa Runissa?

Chloe heräälöytää itsensä lukittuna makuuhuoneeseen. Hän saa kuuman neulan ja täyttää suunsa vedellä ennen kuin ryömii ulos ikkunasta ja menee Dianen makuuhuoneen ikkunaan. Hän sylkee vettä rikkoakseen lasin käyttämällä kuumaa neulaa halkeamaan lasia.

Onko Diane paha Runissa?

Miksi hän on edelleen pyörätuolissa Run lopussa?

Pitkittyneen käytön ja tarpeettoman lääkkeiden jatkuvan nauttimisen vuoksi hän on pyörätuolin pyörätuolin käyttäjä, mikä tarkoittaa, että hän pystyy kävelemään lyhyitä matkoja, mutta on epätodennäköistä, että hän pystyisi kävelemään pitkiä aikoja aikaa.

Mitä Chloe teki äidilleen Runissa?

Tajuttuaan vihdoin Dianen todellisen luonteen Chloe ottaa rajuja askeleita nauttimalla organofosfaattia ja pakottaa Dianen käden viemään hänet välittömästi sairaalaan.

Onko Run-näyttelijä todella vammainen?

Run tekijöille ei ollut epäilystäkään siitä, että heidän päähenkilöään, joka käyttää pyörätuolia, näyttelijänä näyttelijä, joka käyttää pyörätuolia tosielämässä. He löysivät hänet Kiera Allenista.

Miksi Diane huume Chloeta?

Vaikka hänen motivaationsa oli kieroutunut, Diane sai Chloen sairaaksi, jotta tämä voisi antaa tyttärelleen sen, mitä hän ei koskaan saanut omalta äidiltään – rakkautta, tukea ja huolenpitoa.

Mikä on äitien salaisuus Runissa?

Toisen synnytyksensä aikana hän löytää yliopiston hyväksymiskirjeensä, valokuvat itsestään kävelemässä lapsena ja lääketieteelliset asiakirjat, jotka osoittavat Dianen todellisen tyttären kuolleen syntymänsä jälkeen.

Miksi Runin äidin selässä oli naarmuja?

Poistettu kohtaus Run-sarjasta osoittaa, että hänen äitinsä käytti Dianea hyväksi myös lapsena, mikä johti arpeihin, jotka näkyvät hänen selässään, kun hän käy suihkussa.

Perustuuko Run tositarinaan?

While Run lainaatosielämän tapauksia, se ei perustu yhteenkään tositarinaan. Sen sijaan Chaganty ja Sev Ohanian ryhmittyivät luomaan Run-tarinan ja kirjoittivat käsikirjoituksen yhdessä. Valmistautuakseen rooliinsa Chloena Allen kertoi Deciderille vetäytyneensä muiden tosielämän kokemuksista.