Childrensbookadayalmanac.com

Termiittejä

Onko 38,5 kuume liian korkea?1 min read

joulu 14, 2022 < 1 min

Onko 38,5 kuume liian korkea?1 min read

Reading Time: < 1 minutes


Korkea lämpötila tai kuume useimmille ihmisille on, kun kehon lämpötila on 38 celsiusastetta tai korkeampi. Tämä voi olla merkki siitä, että olet huonovointinen. Se tarkoittaa yleensä, että sinulla on infektio, kuten vilustuminen. Mutta se voi johtua myös vakavammista infektioista, kuten COVID-19 (koronavirus).

Mihin lämpötilakuumeeseen minun pitäisi mennä sairaalaan?

Soita terveydenhuollon tarjoajallesi, jos lämpötilasi on 103 F (39,4 C) tai korkeampi. Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos jokin näistä merkeistä tai oireista liittyy kuumeen: Vaikea päänsärky. Ihottuma.

Mikä on liian korkea kuume Covidissa?

Kuume yli 99,9 F tai vilunväristykset. Yskä. Hengenahdistus tai hengitysvaikeus.