Childrensbookadayalmanac.com

Ödlor

Varför drog mamman sin dotter i Run?6 min read

dec 14, 2022 4 min

Varför drog mamman sin dotter i Run?6 min read

Reading Time: 4 minutes


Det finns bilder där hon springer och gick när hon var barn. Det verkar som att Diane var rädd att hon skulle vara ensam, och därför drog hon Chloe i flera år för att ge henne alla dessa tillstånd.

Vad är det för fel på mamman i Run?

I den här nya thrillern, ”Run” på Hulu, spelar hon en kontrollerande mamma som lider av Munchausens syndrom per proxy. Det är ett problem med psykisk hälsa — en form av barnmisshandel — där en skev vårdare orsakar en sjukdom hos en person under hennes vård, som ett barn med funktionsnedsättning.

Varför drog Diane Chloe?

Medan hennes motivation var vriden gjorde Diane Chloe sjuk så att hon kunde ge sin dotter det hon aldrig fått av sin egen mamma – kärlek, stöd och omsorg.

Vad är mammornas hemlighet i Run?

Under sin andra förlossning hittar hon sina antagningsbrev, bilder på sig själv när hon gick som barn och medicinska dokument som indikerar att Dianes riktiga dotter dog efter hennes födelse.

Varför fick mamman i Run repor på ryggen?

En raderad scen från Run visar att Diane också misshandlades av sin mamma som barn, vilket ledde till ärren som syns på hennes rygg när hon duschar.

Varför drog Diane Chloe?

Medan hennes motivation var vriden gjorde Diane Chloe sjuk så att hon kunde ge sin dotter det hon aldrig fått av sin egen mamma – kärlek, stöd och omsorg.

Vad är mammornas hemlighet i Run?

Under sin andra förlossning hittar hon sina antagningsbrev, bilder på sig själv när hon gick som barn och medicinska dokument som indikerar att Dianes riktiga dotter dog efter hennes födelse.

Vad var orsaken till Dianes trauma i Run?

Sharah Paulson pratade med Collider och förklarade sin karaktärs handlingar och sa: ”Diane var ett offer för fruktansvärda övergrepp och försummelse av sin egen sida.mamma och jag tänker i en något skruvad, men till en början tapper och förmodligen lite ren ansträngning att göra just det som aldrig gjordes för henne, vilket var att ge det yttersta …

Vilka är pillren i Run?

I Run förklarar apotekaren att det gröna pillret är ett ”muskelavslappnande medel som ordinerats för att minska bensmärta hos hundar eller obehag i benen orsakade av solbränna, bett eller skärsår.” Apotekaren berättar också för Chloe att hennes mamma har fått läkemedlet för sin hund.

Varför drogade Chloes mamma henne?

Så det visar sig att Chloe inte är hennes dotter, men hon är inte heller riktigt sjuk. Det finns bilder där hon springer och gick när hon var barn. Det verkar som att Diane var rädd att hon skulle vara ensam, och därför drog hon Chloe i flera år för att ge henne alla dessa tillstånd.

Vad injicerade Chloes mamma?

Efter att ha googlat på ”hushållsneurotoxiner” (på riktigt), är Diane på väg att injicera Chloe med thinner för att få henne att glömma, men Chloe låser in sig själv och för att tvinga Diane att ta henne till sjukhuset förgiftar hon sig själv genom att dricka en flaska organofosfat.

Vad var Dianes hemlighet?

När hon anklagade honom för att ha använt henne som en mula för penningtvätt sa han åt henne att lugna ner sig och förklarade att mannen som ordnade så att hon antog en falsk identitet arbetade för honom. Det innebar att hon arbetade för honom också och var tvungen att fortsätta göra det annars skulle han avslöja henne. Tårande berättar Diane för Jack att hon var instängd.

Vad var det gröna pillret i Run?

Under filmen smyger hon över gatan till apoteket och frågar om det gröna pillret. Apotekaren säger att det är ett muskelavslappnande medel för hundar, ordinerat till Dianes (icke-existerande) hund, vilket kan orsaka benförlamning om det intas av människor.

Varför stoppar Chloe vatten i munnen i Run?

Chloe vaknaratt hitta sig själv inlåst i sovrummet. Hon får en varm nål och fyller munnen med vatten innan hon kryper ut genom fönstret och tar sig till Dianes sovrumsfönster. Hon använder den heta nålen för att sticka en spricka i glaset och spottar vattnet för att krossa glaset.

Är Diane ond på väg?

Varför sitter hon fortfarande i rullstol i slutet av Run?

På grund av långvarig användning och konsekvent intag av onödig medicin har det gjort att hon är en ambulerande rullstolsanvändare, vilket innebär att hon har förmågan att gå korta sträckor, men det är osannolikt att hon skulle kunna gå under långa perioder tid.

Vad gjorde Chloe med sin mamma i Run?

Efter att äntligen ha insett Dianes sanna natur, tar Chloe drastiska steg genom att inta organofosfat, vilket tvingar Dianes hand att ta henne till ett sjukhus omedelbart.

Är skådespelerskan i Run verkligen inaktiverad?

För skaparna av Run var det ingen tvekan om att deras huvudkaraktär, som använder rullstol, skulle spelas av en skådespelerska som använder rullstol i verkligheten. De hittade henne i Kiera Allen.

Varför drog Diane Chloe?

Medan hennes motivation var vriden gjorde Diane Chloe sjuk så att hon kunde ge sin dotter det hon aldrig fått av sin egen mamma – kärlek, stöd och omsorg.

Vad är mammornas hemlighet i Run?

Under sin andra förlossning hittar hon sina antagningsbrev, bilder på sig själv när hon gick som barn och medicinska dokument som indikerar att Dianes riktiga dotter dog efter hennes födelse.

Varför fick mamman i Run repor på ryggen?

En raderad scen från Run visar att Diane också misshandlades av sin mamma som barn, vilket ledde till ärren som syns på hennes rygg när hon duschar.

Är Run baserat på en sann historia?

While Run lånar frånverkliga fall, den är inte baserad på en enda sann historia. Istället slog Chaganty och Sev Ohanian ihop för att skapa Run-berättelsen och skrev manus tillsammans. För att förbereda sig för sin roll som Chloe sa Allen till Decider att hon drog sig från andras verkliga erfarenheter.